Våren är här eller??

Har precis kommit in från en lång prommis med jyckarna de är underbart ute trots att de blåser men de är verkligen vår i luften , nu börjar den årstiden som dom flesta hundägarna hatar :-) de är nu man bara vill ha korthåriga hundar och att de torkar upp fort ute men som vanligt när man är i de så går de iallfall. Man hinner glöma allt  grus i sängen i  soffan på golvet på allas mattor och i  bilen mm men vad gör de man älskar ju sina hundar ....som mina vänner som inte har hund inte kan förstår hur man står ut men jag är ej född till pedant :-)
Lite om jobbet så jävla kul att få komma igång att jobba var verkligen kul att komma tillbaka massa ny energi och massa nya hundar men min Trixa håller förata platsen fortfarnade :-) vi har under veckan haft de jävligt bra om man säger så den är nu man älskar detta jobb mer än något annat skulle aldrig byta bort de om jag ej hade behövt..har ju ej fast jobb men har sökt ett lång vikariat  så håller tummarna på de nu..var så kul att komma tillbaka..
Igår for vi till Boden och körde hund hade Trixa och jeino vi körde sök i byggnad och hårda spår så jävla kul...figgade oxå fick några nyp men så kan de gå hahaha.
Sitter nu och ska anmäla mig till några tävlingar vem vet kanska blir de Schäfer i sommar oxå :-))
Helgen går i tapetseringarnas tecken de blir åtminstone vardagsrummet ska blir kul att få klart någon gång sen blir de isenn om tiden räcker till finalen i Lets Dance är ju ikväll ja jag ser de när man ej har en kille som vill dansa så måste man ju sitmulera sig genom att se på dans iallfall haha jag hejar på Lajla Bagge!!!
Ha en trevlig helg nu alla där ute så höres vi kram

Tisdag

Hej hopp alla vänner :-) Vem njuter inte nu ?? en underbar årstid väntar oss alla nu, jag bara njuter... Helgen som var flydde vi till stugan ingen  sol  bjöds de ju på men en helt underbar helg  iallfall ,
vi for till klubbviken på lördagen fick och fikade och sen tog vi en promis till baksidan av klubben hundanran var som klubbade sälar på kvällen de gillade hussa haha..
Sön em hade vi kalas för Krille som nu blivit tonåring tänk vad tiden går han var precis fyllda 4 år när jag och danne träffades åh herre gud då förstår man att man blir äldre men man ska vara glad att man får leva oxå trots att man bli äldre jag ser inte åldern som nå jobbigt däremot kan man ju önska att man var  nått år yngre men vill inte vara typ 20 igen hade en bra tid då som jag ej vill byta bort.. Vi firade även Celin som fyllde 2 år så otroligt gullig flicka och jag låg på plus sidan där i sön en vinkväll planerades oxå in med lillan (dannes kusse)
Har ju börjat jobba på F21 igen känns toppen idag har jag varit och åkt skidor med en av hundarna strålade sol och perfekta spår vad mer kan man begära..på em var jag och spårade..gick åt H-vete...men som träst är att de var inte bara för mig de gick åt pipan även mina andra kolegor var bitter på em...haha bara att ta nya tag imorgon då smäller de förhoppningsvis är ju svarare med hårda spår men de ska nog fixa sig jag och indy har lovat att dominera igen hoppas s glömer de hahaha
Indys första soldat kom och hälsade på idag indy blev glad men nog är de matte som hägrar högst må ni tro men kul att träffa Anton igen.
Nu återstår bara matagning och DH sen hopp i sägn för en ny underbar dag på jobbet imorgon jobbar endast 14 tim ha de gott

Sol och Kevin Borg

Nu har ju solen lyst med sin frånvaro ett bra tag men jädrans igår kom den fram fick kämpa hela morgonen men vid lunch vann den över målnen vilken halva luleå var överlyckliga för :-) jag Danne och David tog på oss vinterkländerna och begav oss ut på isen men så klart innan vi kom iväg var de ju massa tjorv...som vanligt david körde fast och vi for och tanka och vi skulle köpa korv och dricka men allt som vanligt när de gäller oss haha.
Danne och David tog skotern och jag pormmenerade och vi var ABSOLUT inte ensamma på gråsjälören men så hörtligt att se folk på skoter skidot skridskor och promenader våren är årets bärsta årstid!! enligt mig iallfall. här kommer några bilder och dom talar för sig själv tycker jagbara njuta och hoppas på mer sådana dagar...

idag var jag med Maria S och Michelle och såg Kevin Borg så pinsamt lite folk jag trodde Luleå gillade han men hockeyn tog över stan illa Luleå :-) men jag hoppas verkligen att folk kommer på Luleå kalaset för denna pojk är så jäkla bra och ödmjuk alla hans fans fick komma till han och prata kramas och få en kort stund med sin idol..vissa höll på att svimma tårar kom på flickor ja så som jag själv var haha när de gäller en viss Joey T behöver jag säga mer...alla som kännde mig då vet vad jag pratade om och än idag får jag gåshud när carrie spelas men de har ju sina förklaringar haha nej man blev 20 år yngre på nytt eller hoppades iallfall men jag vet då en som kommer att sova got i några nätter och en mammma som kommer att få höra kevins skiva ett tag fram över.. men jag vet att minnerna Michelle har är oförglömliga och idag kan jag srkatta åt allt men då gjorde man inte de.
Nu ska ajg äta men ha de gott där ute så bloggar jag vidare någon dag

Snö snö snö

Jag tror helt enkelt att vi kommer att få vara utan sommar i år så känns de gisses vad vi har fått snö jag gillar snö men i måttliga mängder..
Nu har vi kommit i ordning i ny läggan..förrutom tapetsering och golvbyte så är de kanon fint vi trivs jätte bra varför  tog jag ej mitt pick och pack och flyttade tigare kan man ju undra men böttre sent n aldrig säger man ju man nu när jag far förbi örnäsert så känns de så fel nej tur att vi flyttade hade nog ruttnat fast där annars!!
Igår var jag och min mamma och emma på ikea och de nya köp centrumet i torneå JA givetvis var jag på Alko!! de är som att gå i den godaste godisbutik man kan tänka sig haha shoppade lös en hel del men hade hårda restrektioner hemifårn och jag höll mig inanför  ramarna så kanske får jag låna hans kort igen :-)
Amanda är fortfarande sjuk hon är inlagd på sunderbyn nu måtte de vända snart jag och alla anhörig mår jätte dåligt av detta hon är ju så liten och skör hur kan de komma sig att så såm ska måsta bli så sjuka?? må gudanra vara med oss nu så hon blir frisk saknar henne så hon och syster finns i mina tankar hela tiden (givet jojje oxå) snälla ni som läser detta håll tummar och tår för henne nu att hon blir frisk så moster kan fara och busa med henne:-)
annars händer de ej mycket hundträningen är i botten måste skärpa mig om de ska bli nå tävling i år momenten kommer ju ej av sig själv.. har jag förstått.
Ska börja jobba på f21 den 16 mars igen..ska bli kul att få göra nå fast de är en kortare tid hoppas givet på långvik.
de var allt från bevely bjöx ha de gott där ute kramar tiller alla

RSS 2.0