Ledig..

Nu den sista tiden har jag verkligen varit trött vet inte vad de kan bero på men idag känns de änligen bättre...har till och med motivation att träna hund på kronan ikväll med bevakningsgruppen..:-) jag måste sätta mig ner och rannsaka mig själv har 100000 gärn i elden just nu så jag tänkte ta och kolla vad jag verkligen måste göra och vad jag kan skita i om man säger så har ju lite svårt att säga nej till saker och ting som dom som känner mig vet...
På jobbet är de kanon kul vi har mål att jobba mot och de känns så roligt att vara tillbaka på där och veta att jag har ett lång vikariat där nu helt annorlunda kännsla..
I lördas var jag och Amanda på Leos och gisses vad barn de var där men vad hade jag att förvänta mig en lör haha amanda är galet förtjust i att vara där må jag säga Moster skulle vara med på allt huga jag är ju lite skraj måste jag säga men vem kan motstå en karamell som henne :-)bilder kommer nedan ..
Sen sov hon hos mig för första gångenn gisses vad mysigt de var mamma var oxå här så vi myste hela familjen men hon är inte stor men gisses vilka sparkar hon får in på natten alltså, de är verkligen underbart att han hon här men jag undrar hur får man livet att gå ihop när man har barn hund jobb mm??? hmm inget jag skulle palla iallfall...:-)
Imorgon fortsätter tapetseringen hemma hos mig så kul vill bara få allt gjort på samma dag så jag kan ha party här hemma snart haha har utlovat ett party för jobbarkompisarna har ju ej bjudit på gåvobrevs festen ännu skämms på mig man jag får väl göra nå riktigt bra av de hela.
Nu ska vi fara och hämta cyklarna på örnästet för nu är de VÅR ha de gott allihopa kramarSjuk

Hur kul är de att precis ha börjat sitt "nya" jobb och så få magsjuka på dag 3 svar: INTE kul alls men så är fallet med mig jusst nu jo tack lite medlidande vill jag ha haha.
Våren är här men vi har massa jäkla snö kvar vad är felet ?? ingen snö till jul då man vill ha massa snö och nu när man har längtan till barmark så man kan börja spåra och träna hund ute ja då är de en jäkla massa snö...Nu skulle man bo i söder ,,men har jag ej flyttat i mina ungdoms dagar så blir de inget av de nu skulle jag tro..men min moster vill att jag ska komma och bo i enköping men huga för fästingarna är inte mina favorit djur precis,
Har ej så mycket att skriva mer än att jag har anmält mig till tävling i maj så pisken på mig nu att börja träna på allvar vill ju inte skämma ut oss pgr av att vi ej tränat nog iallfall hahah
Min älskade farmor har lämnar jordelivet på påskdagen hon skulle ha fyllt 94 år de är den mest underbara människa jag träffat på i mitt liv hon har betytt jätte mycket för alla i hennes närhet vila i frid älskade farmor du är en ängel nu de vet jag. Så en begravning väntar på en nu men jag vet att hon finns ibland oss fast hon ej syns..
En bild på hur jag har de när jag är sjuk och vill vila i fred...går de eller ?? ja bilden får visa


Nu nalkas påsken

hej på er alla!! ännu en gång med brett mellanrum sen jag skrev nu får jag skärpa mig ..Allt lunkar på som vanligt har tagit tag i hundträningen och de går riktigt bra :-) tänk att han kan imponera på mig varje gång vi tränar haha.
I söndags var jag på kronan och tränade med Anna Ivaska och hennes två beauceroner  även  en happis tjej var där med sin schäfer coh tränade  så vi fick ihop en liten plastliggning den gick fint trots allt som hänt för indy under platsliggningen än en gång visar han att han är en super hund håller alla med ???....bilder kommer från den träningen..min kära sambo gick ett hårt spår med Diva och som hon aldrig gjort annat så tog hon de missade en apport så kul,
 hon hade nog kunnat bli en riktigt bra spår hund om hon ej varit så dum och hoppa tok maja men hon förgyller våra tillvaro iallfall haha
Idag har jag gjort nå som man inte ska göra när man älskar tervar jag var till Linda och fick se Kiwis 7 puppisar GISSES så underbart fina hundar blev som ett barn satt bara tyst och beskådade dessa varelser där får jag nog ångra att ajg ej tog någon men tillfället var inte rätt vill ej ha valp med diva sen har jag ju 3 hundar men ojoj vad fina Mr RÖD föll mig i smaken mest helt underbar!! Fick även tillfälle och äran att träffa Indys uppfödare Lena Ferm de var kul att får ett ansikte på indys uppfödare tack Linda för en UNDERBAR em du vet vem som ahar första tjing på Rödingen om dom nya ångara sig haha nu ska jag ge mina hundar mat och sen äta själv sen blir de en lugn kväll för imorgon startar jobbet 7,30 ha en trevlig Påsk allihopa kramDe händer mycket nu...

runt omkring mig tycker jag både bra och mindre bra saker men de är kul när de är possitiva saker iallfall tycker om fart och fläkt jag har pratat med Anna-lena idag hon har en underbar hund efer nellei och lisse blev rädd först när jag såg att hon ringde men de var inget allvaligt vi betämmde att vi skulle ses hon har ju blivit mamma oxå så då får man se hennes lilla tjej oxå sen LOKA min favorit hund i den kullen..
Träffade en kompis Anna Ivaska på kvantum idag oxå hon ahr flyttat tillbaka till Luleå så nu ska vi börja träna håll i er Luleåbor nu är de två till underbara beauceroner i stan...kul att se henne igen
Den har jag varit på sunderbyns sjukhus och träffat min Syster Emma som har blivit mamma till ern underbar pojke som ska hata Viliam fort fram med kameran innan dom for till Happis gud nu önskar man att hon bodde närmare jo lite sugen blir man ju när man ser dom små underbar liven..men hundar är oxå underbara haha

hör kommer en bild på han nu väntar klippning har shoppat lite idag oxå givetvis åt Ville (som jag kallar han) 
Sorg i huset...

Idag fick jag de samtalet man aldrig vill ha min systers hund Campa var hon vet hon har varit halt iett tag och gått på Rimadyl men de hjälpte ej så dom bokade en tid hos Pia.
Tojan ringde mig ja jag vet ej vad kloclan var och sa att dom måste ta bort Campa jag trordde ej att jag skulle reagera så starkt som jag gjorde gud tåraran strömmade ner för kinderna 11,20 fick jag sms av jojje att nu hade hans bästa kompis somnat in hon skulle ha fyllt 7 år på fredag. Hon har lämnat ett stort tomrum är de en schäfer jag gillade så är de Campa hon var så underbar mina tankar går till familjan Lindahl..
Vila i frid lilla campa du är saknad av många här nere på jorden men nu slipper du lida mer och får springa med dom anra hundarnapå gröna ängar och ha kul Sakan dig så/ syrro med flock

Nu är de ett tag sen igen..

Fasiken vad dagaran rinner iväg jag hinner inte med alltås de händer mycket nu runt om kring mig må ni tro i Måndags blev jag moster igen åt en villiam 4200 gr och 52cm lång man kan ju undra hur han rymmdes i Emmas mage :-) för hon var inte stor han är söt som socker har ej fått se han i verkligeheten ännu men Emma har skickat kort. Jag säger bara välkommen till världen lilla prins..
Sen har jag fått lång vikariat på F21.
Har oxå börjat anmäla mig till tävlingar i år måste ju ta tag i de så man börjar träna ordentligt nu har även börjat i en bevaknings grupp på Luleå Bk ska blir kul att komma igång och att lära känna nya människor..vi kör igång nästa onsdag med lydnaden hmmm passande!! var ochtränade på klubben lite i mån innan mötet syrran dirigerade mig fick lite ordning på pipet man jag fick några tillsägelser oxå men de tackar jag bara för.
Helgen som var åkte vi till stugan och njöt iallfall på lördag då vi hade kanon väder dön var värre men friskluft är friskluft oavsett väder egentligen denna årstid är ju inte kall..
Diva har börjat löpa så nu går jag mot jobbiga tider Indy blir pipig och kollrig, men jag vet att jag kommer aldrig mer att ha tika och hane i framtiden haha.. men de går ju över fort men när man är i de så tycker jag att de är ett helsike..
I måndags var jag med Amanda på Leos lekland gisses vad jag fick springa bra tränings pass för mig mormor var oxå med men hon har ju ont i ryggen fortfarnade stackaren men de var kul..Hon är så jäkla underbar denna flicka.
Fick även ett tråkigt samtal idag Kajsa som ägde Lipton ( Lissen och nellies valp) han hade fått somna in på söndagen huga fick tårar i ögongen mina tankar går till er!! tack för att ni ringde de betyder mycket för mig..Nu jfår han oxå springa på som gröna ängarna och slippa ha ont Nu får han och nellie träffa igen...
Idag far vi nog till klubbviekn och grillar så hundarna får springa har nyss varit på en långis men skönt att få lungan kvällar när hundarna är trötta..
Nu ska jag städa lite innan jag drar ut tänkte att solen ska få värma upp lite innan vi far ha de gott alla mina vänner
RSS 2.0