Äntligen

Nu har jag flyttat klart och trivs som fisken i vattnet att jag inte har flyttat tidigare när jag har tänkt men vad visst jag då men vad säger man bättre sent än aldrig men örnäset saknar jag INTE.
Fär er som har saknat mig på msn så är de så att jag ej har internet ännu ganska skönt men klart man saknar att snacka med sina vänner.
Nu väntar en tid med tapetsering byte av golv pussel och plock sen ska jag ställa till med en inflyttningsfest vem vill komma haha..
Sitter just nu hos min syster ooch är med Amanda ska fara in till stan och kika de var ju ej igår man drällde omkring på stan ska bli trevligt och få se lite folk hoppas jag känner någon.de kommer bilder sen på ny läggan och jag vill passa på att gratta Kiwi till sina valpar ska se om jag nu kan ta mig ut och kolla på underverken när dom blir större om jag vågar vill säga. ha de bra alla nu så höres vi bättre när jag får mitt internet hej hopp på er ha den trevlig helg

Flytt

Nu har jag fått börja flytta och de känns så jäkla roligt trosts att en tår faller för örnäset men jag vet att jag kommer att trivas läggan är bara SÅ fin väntar på att min sambo..ska kliva upp fan så seg han kan vara haha.
Min syster är sjuk så jag önksr att hon kryar på sig och inte har dåligt samvete för att hon ej kan hjälpa de löser sig de vet jag love you sis. Mamma är en ängel hon har tagit ut komp idag för att finnas till hands,,jag har så underbar familj så de är inte klokt tack för att ni finns.
ska sova i ny läggan första natten inatt och sen är de urstäding på metargränd imorgon besiktning på tor håll tummarna alla människor att den går igenom..är alltid nerrvös när jag ej kan kontrolera sakerna. ingen träning med hunden har jag hunnit med men nu ska de bli träning med bjöx gänget frmöver ha det gott bilder på läggen kommer så sen kram på er alla

Gisses

Ja kan bara säga gisses vad jag har saker tycker att jag packar och packar men de tar aldrig slut ..idag ringde hon som har läggan på bjöx och frågade om jag villa ha deras disk och tvättmaksin jiiippi vad glad jag blev så skönt att kunna tvätta lite hemma. Nu längtar jag bara att få komma iväg, tänk på nästa torsdag kl 14,00 är allt över med denna lägga på örnäset har besikning kl 13,00 sen kan jag fokucera mig på den nya läggan på bjöx skönt!!
Händer ej så mycket förrutom städning och packning.
 Idag ska vi på 50-års kalas hos dannes moster sen går helgen åt ständning..kanske lurar jag någon att diricka vin imorgonkväll..:-)
Var på arcus i tis och körde lydnad med indy, gick bra bilder kommer sen han är bara så söt ska låta han vila nu han markerar lite fram hade sprungit efter pinnar förra helgan hosHenke och cissi och de tär på artrosen så är de bara han är ingen ungdom..och han blir galen när man kastar saker åt han, han river och stöter i med benen vid start och stop så nu ska detta förbjudas!!  Nu ska jag ta hand om tvätten och sen fara och köpa pressenter min svåger fyller år imorgon hur mycket ja.. de säger jag ej ha de gott alla där ute

Hemma igen

Då har man varit 5dagar och lustat sig i Enköping Stockholm västerås jag verkligen älskar Stockholm fasiken man lir så glad när man är där :-) har varti hos min kusin med min mor och min andra kusin de har verkligen varit toppen vi har surrat rantat och druckigt gott vin och goda drinkar fått håret klippt masserad och ansiktsbehandlingar vad mer kan man begära :-) behöver detta fast man är hemma hela dagarna man känner sig så påkostad på nå sätt. Hon har två urgullig hundar enzo och cissi som har förgyllt min apstinent att få promenera .. gisss dom har ju spårmarkerna framme NU!! himmel så fubbo hon bor granne med han som startade hundkompetens så jag har kikat lite när dom tränade hundar i sön jo jag vet alla som ej har hund de är skadat haha.
Men nog är de skönt att komma ifårn sina jyckar ibland men när man kommer hem så behhöver man ju ej fundera på om man är saknad eller ej iallfall av hundanrna:-)
Igår tog jag hundarna och gick via svartöstan ut på isen och njöt av den första soliga dagen på länge SÅ underbart ville ej fara hem och packa men eftersom min underbara mor och syster skulle komma och hjälpa mig så var de bara att gå hem igen nu är mitt hem snart bara lådor men fy vad jag har fått rensat skulle behöva flytta oftare haha nu ska jag gå  och packa de sista kanske  hinner jag börja torka skåpar men ha de gott alla där ute


RSS 2.0