Sommar

De är glest mellan gångerna jag skriver..jag tänker mer haha..Jag gör inte så mycket nu bara njuter av sommaren och att få vara nära mina nära och kära.Jag tycker vi har haft en underbar sommar kan hända att solen skulle ha fått vara framme lite mer men som jag läser på facebook är de sol är de för varmt enligt alla och när de är dåligare väder så vill alla ha sol men de är ju så typiskt oss människor haha men man måste ju få klaga de är våran rätt.. tycker jag iallfall.
Jag har varit dålig på att träna hund och nu nalkas ju första tävlingen för i år ojoj bara att ligga i få se om jag tar mig iväg idag jag känner verkligen att livet är toppen just nu åker ner till Stockholm om två veckor ska shoppa och klippa mig och äta och dricka gott längtar så!!!
jag har ej så mycket att skriva vill bara få ner några rader så ni inte tror att bloggen är nerlagd till veckan blir de tapetsering igen så kul bilder kommer då de är klart kommer nog att bli jätte fint!!! ha de gott alla vänner där ute så höres vi snart igen  avsutar med några sommarbilder...

RSS 2.0