Slut på ledigheten..

Då hade man varit ledig 9,5 dagar hmm man jag har bara unnat mig njutning så jag ska inte klaga visst önskar man att dygnet hade fler timmar ibland men va tusan man hinner de man hinner..så är de i min värld iallfall.
Jag har mestadels varit med min syster och Amanda hon är verkligen en underbar människa 2,5 år och redan så säker på allt hon vill kan hon brås på sin mamma eller...???
Har som tidigar nämt att de är tävlingar på G men gisse då måste man ju träna :-) men kanske kan Anna N få mig att komma igång på jobbet.
Någon rolig fest är inplanerad men jag har ej datum men de ska bli av i sommar de lovar ja mig och mina vänner!! vinet finns sången finns men ledigheten är en bit bort::-)
annars så är de bara att haka på sommaren tycker jag för den är kort så alla ni där ute passa på att njut jag ska njuta samtidigt som jag tjänar lite pengar  inte illa va..
ha de gott alla där ute och lycka till med allt i hunderiet i sommar!!


Lång ledig

Nu har jag varit ledig sen fredag em midsommar firade vi i stugan som ligger i Sandön de var underbart vi tuffade in med båten vid 19,00 slog på grillen omg och hällde upp go dryck i glasen och njöt av havets lugna skvalpande vågor..De var bara jag och danne men de gör inget de är så skönt att bara vara ibland oxå går på 10 dagars ledighet så nu ska de njutas!!
Fick Sms av A-H att hon hade fått en liten pojke på självaste midsommar afton ett stort Grattis till hela familjen
På Lördag for vi över till "våran" strand men solen ville inte riktigt bjuda på sig så vi eller jag opch hundarna badade lite bara för att man ska bada på sommaren för varmt var de då inte... men Hollen är hollen ...vi gick sen över till klubbviken och väntade in Jossan och David som kom med stellan. Åter i stugan vid 17,00 lite vin ljuv musik och ännu en god middag var vad den dagen gav  söndag låg och läste på bron funderarde verkligen om man kan ha de bättre än så här men får sån sinnes ro att bara vara från stan inga måsten bara vara de är nog de min kropp behöver...hittade en viss mening med livet iallfall..hundarna stormtrivs ju här oxå men jag lovar att dom är klubbade när dom kommer in för natten...hem söndag ja egentlige vet jag ej varför men jag är ju så ibland.. Nu inväntar jag bara sol så jag kan fara och sola på stranden dagarna rinner ju iväg men egentligen är de ju ingen fara att jobba för mig för jag har ju ett ganska bra jobb på sommaren oxå hahah..
Har precis lämnat Indy hos Henek och Cicci fan de är inte kul han vill bara var med sin matte och jag vill bara vara med han vi är oskiljbara tänk den dagen han inte finns hujeda mig hur ska de gå...nej huga bort med sådana tankar!!!
Lite skönt med bara två hundar ibland oxå måste jag ju säga..nu mina vänner ska jag gå och äta men de kommer bilder oxå från stugan ha de gott och kram på er alla där uteSnart Midsommar

Vart tusan är sommaren?? de är nom många mer än jag som undrar de.. jobbar ju hela sommaren men jagätnker på alla som är ledig och sen får ju jag glassa i värmen trots att jag jobbar ...så givetvis vill jag ha varmt!!jag och A-K har planerat att börja gå upp för måttsundsbacken och träna lite på jobbet håll i hatten alla ni som befinner er i dessa trakter kommer att vara tungt som fan i början men de ger med sig de vet jag ju bara man kommer över första biten.
Vi har fått sommarens uppgiter på jobbet och de kommer att bli kanon kul nu har jag ett mål att jobba för och de gillar jag,..man lägger ner mer tid och fokucering på de man gör då iallfall jag detta passar mig perfekt..Har även anmält mig till 3 tävlingar inte illa va ??!! måste ju ta tjansen vet ju ej hur längen Indy orkar med tävlandet så för alla er som undrat JA vi ska tävla i år..
Är påväg nu till jobbet ska spåra med indy idag ev fjår diva oxå ett spår hoppas de hinns med hon  gillar verkligen de hon oxå...
Detta blev ett kort inlägg men bättre de än inget hahaHa en bra dag önskar vi !!

vart är sommaren??

Vart är sommaren vi är i mitten av juni och inte har vi haft många soldagar..har ändå hunnit med att bada 2 ggr vattnet är varmt men jäklar när man kommer upp, snälla sommar kom nu!! nu idag får ju alla barn sommrlov oxå jag hoppas verkligen att de blir en bra sommar  speciellt när man ska jobba hela sommaren leker med tanken att fara utomlads en vecka i augusti vi får se vad chefen och plånkan säger..är de dom som betämmer :-)

ina tankar idag går till alla ungdomar som tar studenten vilken härlig dag detta var man kännde sig uppfylld av olika kännslor och kroppen bara bubblade av längta till den stora där ute som man ej visste vad de var egentligen men som idag är livet...Jag önskar alla studenter LYCKA till i livet och ta vara på allt som livet  ha att ge...kloka ord från mig va..

Anna har börjat jobba på jobbet hon ska vara vikarie över sommaren..känns kanon kul med henne hos oss redan efter en vecka hoppas hon känner lika men de tror jag jag tror hon kommer kunna péppa mig att träna hund mer hon verkar energisk haha behöver en sprark där bak men ska nu i helgen snmäla mig till tävlingar då har jag nå att träna emot...hon har en aussie som är SÅ fin hade jag ej haft huste fullt hade jag nog kunna tänka mig han men nu är fallet annorlunda...
Indys första hundförare var och hälsade på han igår jo minsann nog känner indy igen han men när dom skulle gå ut och gå blev de litte ångestladdat inte ville han lämna matte inte så sööööt han kan vara men jag gick bara undan så fick dom gå i lung och ro..
helgen består av att umgås med släkt och vänner imorgon är de svartöstadagen så jag Amanda sytrran och mamma ska dit de är så mysigt för er som inte varit där passa på att kom!!!
Nu ska jag fara och bada hundarna och hadla gott tills ikväll ha de bra alla tjingeling
Måndag!!

Redovisning av veckan..jag har jobbat mån- lör så de händer inte så mycket mer än att jag jobbade förra veckan igår sön var de ju mosrsdag min egen mamma var i stockholm och roade sig så de blev inget firande av henne igår men jag ringde och gav en liten sång åt henne i tel haha men imorgon ska vi fira henne för firas ska hon !!!
Var igår och badade med hundarna och jag plaskade i jag oxå JA de är sant hela jag till och med håret blötte jag de var riktigt skönt må jag säga bilder kommer sen Diva var som vanligt 100% laddad sen bar de iväg på kalas Dannes kusin fyllde  19 år hmm tänk när man var så ung då levde livet haha men då körde man ju bara på med högsta växeln i så jäkla kul jag hade då tur att man har fjått den tiden i livet!!!!!
Nu är man mer erfaren men dock finns de en del av mig som aldrig riktigt vill mogna men den delen är jag stolt över..
Denna vecka är jag ledig så jag ska försöka vila och komma in i icke stress perioden nu är jag stressad men har inget att stressa över egentligen ..idag har jag gjort så saker som skulle ha gjorts under förra veckan men bättre sent än aldrig..
Funderar på att fara på ikea på lör om min kära sambo vill följa med hmm brukar vara svårt att få med han har någon förslag hur man får en kille att haka på flera tim på ikea haha
Nu funderar jag på att fara till syrro få se om jag orkar annars blir de damsuga...hmm lär inte kul vi får se ha de gott alla där ute så höres vi igen .
Förresten har någon ett gamalt utebord till salu HOJTA!!!!!

RSS 2.0