Ett tag sen igen..

Jisses vilken bus väder de har varit idag..de vräkte ner regn när jag skulle till jobbet..hmm då finns de inga kläder som håller tätt fick byta kläder 3 ggr på förmiddagen men tur som är så är jag ju ej gjord av socker..:-) Tog med indy på en cykle tur med en av jobbets tikar och han har ett flås som är över förväntan måste jag säga har ju gala hundar så de blir ju mest prommisar under våren och sommaren..men han höll bra tempo kan de bero på att han hade snygga Billan med sig kanske vem vet..
Lite bakåt hisoria...i helgen som var så var jag och ett par kompisar och spårade körde lydnad och uppletande vid arcus båda mina hundar gick bra i allt Diva fick oxå vara med trots att hon har ett sämre ben än en frisk hund betyder de ju inte att hon har en dålig hjärna ( inte dock alltid tåtarna går ihop!! men de är ju en beauceron och dom som har en sådan hund vet vad jag menar) hon är kanon bra i spåret alltså dumma diva som hoppade!! hade haft en bra spårhund där men inget ont som inte har nå  gott med sig ..då hade jag nog ej haft indy så de är nog bra ändå hahaha.
så de blev många timmar i skogen jisses.
 Hem fort för ett stort party väntade ju med mina galma vänner från ungdomens tid nu lät jag gammal va!! Sandra gjorde n sminkning och håret sen var de bara att dra iväg först till A-L och Lassie sen på festen jo visst pirrade de i magen men när vi kom dit så var de som att de var en vecka sen vis sågs sist så underbara människor jag ahr runt mig när man tänker efter de var SUPER kul jag och katta k delade taxi hem sent eller kanske säger man tidigt avgör själv 04,40 kom jag ham  hmm danne for till jobbet typ då hahahaha är de party så är de!! eller hur!!
hmm kanske inte den piggaste på söndagen men man överlever...på em kom emma och lilla ville och hälsade på de var super kul första gången harn var hos sin moster gull unge alltså kvällen blir som ni alla förstår LUGN. men en underbart rolig helg så de var värt allt .. nu är de nya fester att se fram emot eller...hur blev de?? ha de gott alla kramar / hollen
Moster och ville...


Sommar sommar sommar..

Nu är de ett tag sen jag bloggade igen men tiden rinner bara iväg för mig och de tycker jag bara är kul..Trivs som fisken i vattnet med livet just nu allt verkar gå min väg..jag tjatar om hur bra jag trivs på jobbet nu och jag säger de igen men jag GÖR verkligen de man utvecklas från dag till dag nu har jag verkligen förstått vad jag har för möjligheter att utvecklas och jag har verkligen klivit fram jag kan nog massa mer än jag trott...behöver nog inte be om hjälp för allt haha men är tacksam att jag har mina tränings vänner oxh stöttar och hjälper mig!!!! har ej gått och blivit galen nu hahaha men de jag menar är att de är skönt att få visa för sig själv att man kan :-) när man kan ha dåligt själ förtroende i de mesta gällande hund..nog om de..
I Fredags var de begravning för min farmor oj huga så lessen jag var trodde inte att jag skulle gråta så mycket men de var så rörande de var jätte mycket folk säkert upp åt en 70 personer då förstår man hur mycket hon har betytt för många i happis..nu är hon en ängel som vakar över oss.
Hon begravdes samma dag som min älskade Nellie fick soman in 2004 de sa min syster emma idag jag hade ingen koll på de men dom är lika vackar bägge två..
Till ehgen ska jag på nostagi fest hos fredde Bränvall alla vi som umgicks när vi var UNGA och oförstörda ska träffas över ett glas eller två jag lovar att de kommer att komma bilder efter helgen ska bli så kul..
Nu ska jag gå och koppla av framför tv har ej så mycket mer att tillägga som ni förstår ligger min egen hundträning på is tyvärr måste ta tag i de nu men i helgen ska jag och spåra med janne och ronja så då kanske jag får blodad tand igen men de visar sig ha de gott alla människor och var rädda om er

Diva myser i solen på vår baksida..

Underbar helg

Måste bara få säga hur underbar helg jag har haft..i Fredags var vi ju ute med hundarna och myste i tjuvholmssundet som jag redan skrivit om ..kvällen blev lugn mådde lite illa igen..men vi såg tv och tog de lungt..lördagen började jag med en prommis på 70 min städade lite och funderade på vad som skulle ske solen gassade och de var klarblå himmel så inte vill man vara inne då hoppade in i duchen gjorde mig klar och for in till stan och shoppade,  hittade massa saker men höll mig ändå inom rimliga gränser tycker jag iallfall... for till svartöstan till mamma vi tog en prommis Lisse är så seg och trött få se vart de bär vägen för han...jag och mamma bestämde oss för att fara till mig och jag bjöd på 2 rätters förrätt blev tost skagen och varmrätten bestod av file med rotfruktsgratäng och sallad och ett gott rött vin till...jag och mamma surplade vin in till småtimmarna danne var irro haha vi hade tydligen prata högt men de tycker inte jag ....idag sön hmm skalle bang men tog de lungt och såg robinson sen tog jag och gick ut på baksidan och krattade så fint de blev nu ska jag bara ta bort buskar och plantera nå nytt  hitta mig utemöbler till ett bra pris och en ny matta från indiska sen är de party på min baksida.. Lite bilder från hegens spårning kommer här ha de gotta allihopa ..Underbar dag...

När Danne slutade jobbet for vi till tjuvholssundet för en picknick..stannade till vid lulviken och gick två spår ett åt diva och ett åt indy..sen for vi vidare helt underbart väder idag man kan ju inte bli annat än lycklig...vi njöt av solen och de var massa bilar  vid sundet säkert är alla människor i sina stugor lite avis blev vi ju men vi lapade sol och friskluft..här kommer någar bilder..
Ny månad ..snart sommar...

De är mycket som händer nu dagarna bara rullar iväg..men de är kul trivs kanon bra på jobbet nu vi är ett bra gäng gillar verkligen att jobba med ulrika. ...livet har verkligen fått en mening nu när jag får jobba igen. Känner att alla pusselbitar som varit på vift är snart på plats.
Idag är de helt underbart väder ska fara och spåra med indy och på utflykt med min sambo..han jobbar idag men slutar 14,00. 
Sitter just nu och lyssanr på Maxi Priest fan så bra musik reggie är man blir så sugen att fara lååångt här ifårn  sitta på en strand med en massa människor och en liten eld mysa på och bli berusad av musiken.... Jag är så tok galen i sån här musik de är sommar nu alltså..
Skulle även kunna tänka mig att fara ner till enköping på fest hos Anni hon är verkligen en människa som jag beundrar och trivs att vara runt..Vi är lik varandra i mycket..men vi är ju kusiner haha
Den 23 maj ska vårat gamla gäng träffas hos Fredde B för ett trevligt party hur kul som helst man träffar ju aldrig annars dom människorna konstigt när vi ändå bor i samma stad  de ska bli SUPER skoj. de är bara att fara ut på stan och köpa in ett nytt party stass tills dess :-)
Nu ska jag dra på mig kläder för att fara ut i skogen ha de så gott alla vänner och människor så höres vi snart igen kanske bloggar jag mer idag eller imorgon  kram på er alla


RSS 2.0