Håll i er


Blir nästan chockad själv att jag kommer ihåg min blogg ju de är ju ett tag sen jag skrev om man  säger så...är jagu bara inne på facebook och blocket :-) Mycket har givetvis hänt sen jag skrev sist jag har ju blivi moster igen till en undebar liten tjej med namnet Saga. jag jobbar och står i fortfarnade på F21 har är så kul nu vill bara ha en egen hund att köra med nu så jag kan få kvitto på de jag kan och vill göra med hund nu!! men för närvarande har jag mina 3 vovvar och tänker inte ta en till måste ju ha tid plats och tålamod oxå  men jag har en plan för de oxå så jag har bestämt mig att de blir en terv till har ju kollat på andra raser men terv känns så bara jag så varför byta ras då när jag är nöjd så till all er som snackar om att jag ska bli schäfer ägare sorry de är inte så :-)
Lite om mina vovvar då indy har jag ej tävlat nå i sommar pgr av att han har haft problem med vänster framben varit halt till och från men nu är han bra,¨
 jag glömmer så lätt att han är snart 10 år eller kanske förtränger jag de... Vill ju ha han förevigt ju!! har ju hotat att jag ska klona han :-)
Diva hon sprätter på nybliven 8 år som 2 i skallen när blir en beauceron vuxen????
Kungen av Kungsan lisse hänger med har fått diagnos på han nu känns skönt trots att de ej var nå bra men han är allergisk mot sig själv JA dom kan vara de men han lider INTE han har ingen klåda heller. De finns en mening med att han ej parat fler än Bullan!!!
Som ni ser rullar livet på bjöx på i full fart är för närvarade förkyld så nu ska jag gå och krypa ner i soffan och se svenssin svensson är så sjukt bra!!! men till er alla där ute ta hand om varandra och gå och vaccinera er!!! ha de bäst snart på återseendeKommentarer
Postat av: Linda Kiwi & Nio

God Jul & Gott nytt år brorsan med familja önskar syster Kiwi m flock

2009-12-23 @ 14:40:19
URL: http://www.newstorykiwi.se
Postat av: Anonym

Hej!

Vet inte exakt vem du är, men jag hamnade på din blogg för att jag sökte efter min gamla hund Indy, som jag sålde till militären när han var cirka 1 år.

Blev så nyfiken, för jag fick aldrig vetahur det gick för honom sen,...=( och jag vet inte om han lever än.

Kan det vara din schäfer som är på bilderna?Mvh Pernilla, Luleå

2012-01-06 @ 10:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0